Home » , , , , , » Jack and the Beanstalk: The Real Story (2001)

Jack and the Beanstalk: The Real Story (2001)

Descriere

Jack si vrejul de fasole


  Deşi are vreo 30.000. de angajaţi şi mai mulţi bani decât ar putea cheltui vreodată, Jack Robinson pune pe primul plan munca, femeile fiind pentru el o complicaţie pe care nu şi-o poate permite. Totuşi, parcă simte că mâna sa dreaptă Siegfried Mannheim îi conduce din umbră afacerile şi viaţa personală. Jack are însă o problemă pe care banii nu o pot rezolva, în familia lui nici un bărbat nu a trăit mai mult de 40 de ani de mai bine de zece generaţii şi nu ştie ce să facă. Când lucrările la un casino pe care-l construia lângă un castel medieval din Anglia au fost oprite din cauza descoperirii unor oase gigantice care nicidecum nu aparţin unui dinozaur, ci unui om de dimensiuni uriaşe, Jack porneşte urgent la Londra, unde curând află de la o misterioasă tânără că un strămoş de al său a furat în urmă cu 400 de ani o comoară sacră dintr-o altă lume şi un blestem îngrozitor a fost aruncat asupra familiei Robinson, blestem căruia numai Jack îi poate pune capăt.O nemaipomenită călătorie îl aşteaptă pe Jack, care este hotărât să recupereze gâsca prosperităţii care face ouă de aur şi harpa armoniei, elemente care conţin energiile vitale ale lumii de unde au fost furate de stramoşul său şi fără de care aceasta este sortită dispariţiei.(sursa descriere -cinemarx)


TRAILER

VIZIONEAZA FILMUL Jack and the Beanstalk: The Real Story ONLINE


DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger