Valhalla Rising (2009)

Descarca sau vezi on-line filmul Valhalla Rising (2009


In anul 1000 dupa Hristos, un razboinic mut cu un singur ochi poreclit One-Eye este tinut prizonier de catre capetenia
1000 i.e.n.. Timp de ani de zile, One Eye, un războinic mut cu forţe supraomeneşti, a fost ţinut prizonier de Barde, şef al unuia dintre multele triburi scandinave. Ajutat de Are, un băiat sclav, One Eye reuşeşte să-l ucidă pe capturatorul său şi, împreună, scapă, aventurându-se într-o călătorie prin măruntaiele întunericului...de trib scandinav Barde si folosit pe post de concurent in lupte similare cu cele de gladiatori. Ajutat de catre un sclav pe nume Are, eroul cu puteri supranaturale reuseste sa il ucida pe Barde si sa evadeze, imbarcandu-se pe o corabie vikinga unde il intampina un grup de pelerini crestini condusi de catre Kare si Gudmund, al coror scop este sa recupereze pamantul sfant al Ierusalimului. In scurta vreme proviziile de hrana sa epuizeaza, apa pe care navigheaza este prea sarata pentru a fi bauta, iar o ceata densa invaluie corabia impiedicandu-i pe pasageri sa observe locurile pe langa care trec, pelerinii considerandu-l responsabil pe strainul One-Eye pentru nenorocirile cu care se confrunta si ridicandu-si vocile impotriva lui. Atunci cand ceata se risipeste, pasagerii vad un pamant nou despre care cred ca este mitica Valhalla, echivalentul viking al Raiului, desi in realitate ar putea fi vorba despre America...acest comentariu este luat de aici

TRAILER FILM Valhalla Rising (2009)


VIZIONEAZA ONLINE FILMUL Valhalla Rising (2009)


Filme noi on-line,descarca,colectii,trailere....

DACA V-A PLACUT ACEST FILM, VA RUGAM SA LASA-TI UN MIC COMENTARIU SAU  CRITICI,ASTA, ASA CA PE VIITOR SA STIM CUM SA NE INBUNATATIM BLOGUL IN ASA FEL INCAT SA VA PUTEM OFERI FILME DE CALITATE. VA MULTUMIM!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger