Home » » Hydra

Hydra



Hydra

ATENTIE (aceasta descriere nu este relativ corecta gramatical,deoarece neexistand pe nici un site romanesc,am cules-o de pe internet in limba engleza,si am tradus-o pe google,imi cer scuze de greseli,poate reusiti macar sa va faceti idee despre actiunea filmului).

Când Percy a trimis Tyson pentru a căuta magazin gogoasa, pentru a putea vorbi cu Annabeth, Tyson a ieşit şi a venit pe un Monster Gogoaşe magazin. Tyson, fiind un monstru a fost cumva capabil de a convoca la priza Hydra aducând cu ea. A fost mare şi lizardlike, cu gâtul lung şi mai multe capete. Ea a avut mai multe rânduri de-ascutit dintii de ras, mâinile sale au fost recuperaţi, a avut o coadă, şi acid scuipat. Potrivit Annabeth, un alt magazin Monster Gogoaşe popped sus de fiecare dată când a crescut un alt cap de locuitor. Percy iniţial a încercat să-l învingă prin retezarea de pe capetele sale, dar a reusit doar în a face mai mult. Percy şi Annabeth au fost salvate de Clarisse Hydra atunci când şefii lui s-au aprins aprins şi ars de foc de tun de la Birmingham CSS.
În mituri şi legende greceşti Hydra a fost un monstru vicios, cu mai multe capete de şarpe. Când un cap a fost decapitat, două mai multe capete de şarpe-ar creşte în locul său. Hercule în cele din urmă învins Hydra, prin ardere la fiecare gât, înainte de capete de reprodus, apoi cauzat un diapozitiv rock, şi a plecat capul nemuritor.

TRAILER



1 comentarii:

Daca va placut acest film,va rugam lasati un mic comentariu pe acest site. Bune sau rele, noi le vom lua in seama pentru a va aduce cat mai multe filme de calitate.
Va multumim!


create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!



Create your own banner at mybannermaker.com!
 
Parteneri (Schimb de linck) : Your Link | Filme indiene | descarca filme
Copyright © 2013. Filme noi online!!! - Drepturi Rezervate
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger